Voor wie

MW ArboSupport werkt veel voor het mkb. Kleine en middelgrote ondernemers hebben vaak geen eigen P&O-afdeling, laat staan preventiemedewerkers, maar willen wel dat hun medewerkers gezond aan het werk blijven. MW ArboSupport helpt daar graag bij. Daarnaast werkt MW ArboSupport regelmatig samen met kantoorinrichters. Bijvoorbeeld als u nieuw kantoormeubilair hebt aangeschaft. Dan is het belangrijk dat uw medewerkers hun nieuwe bureaus en bureaustoelen goed gaan gebruiken. MW Arbo Support helpt bij het juist inrichten van de werkplek. En heeft uw organisatie wel eigen preventiemedewerkers, maar kunnen zij wel wat ondersteuning gebruiken? MW ArboSupport helpt graag op tijdelijke basis.

 Juiste manier tillen

Ook medewerkers in de zorg en industrie die vaak zware objecten tillen of verplaatsen zijn bij MW Arbo Support aan het goede adres. Medewerkers in de zorg belasten hun rug of nek vaak op een verkeerde manier. Door goede voorlichting of een training kunnen klachten en uitval worden voorkomen. Bij medewerkers in de industrie ontstaan vaak klachten door veel en landurige in een verkeerde houding werken. Samen met MW ArboSupport zoeken we naar een verbeterde werkhouding door training en voorlichting.

Jongeren met bv een Wajong-uitkering hebben soms een extra steuntje nodig om goed te kunnen functioneren. Een training veilig tillen of het aanleren van een goede werkhouding kan net dat beetje extra zijn om niet voortijdig uit te vallen door lichamelijke klachten. MW ArboSupport begeleidt of ondersteunt met duidelijke instructies op de werkplek.

 

 

werkplekonderzoek

Contact             Sitemap


MW Arbo Support

Hunenbaan 5

7822 EC Emmen


Tel 0654395088

info@mwarbosupport.nl

Openingstijden: ma t/m vrij 09:00 - 18:00