Voor wie

MW Arbo Support werkt veel voor het mkb. Kleine en middelgrote ondernemers hebben vaak geen eigen P&O-afdeling, laat staan preventiemedewerkers, maar willen wel dat hun medewerkers gezond aan het werk blijven. MW Arbo Support helpt daar graag bij. Daarnaast werkt MW Arbo Support regelmatig samen met kantoorinrichters. Bijvoorbeeld als u nieuw kantoormeubilair hebt aangeschaft. Dan is het belangrijk dat uw medewerkers hun nieuwe bureaus en bureaustoelen goed gaan gebruiken. MW Arbo Support helpt bij het juist inrichten van de werkplek. En heeft uw organisatie wel eigen preventiemedewerkers, maar kunnen zij wel wat ondersteuning gebruiken? MW Arbo Support helpt graag op tijdelijke basis.

 Juiste manier tillen

Ook medewerkers in de zorg en industrie die vaak zware objecten tillen of verplaatsen zijn bij MW Arbo Support aan het goede adres. Medewerkers in de zorg belasten hun rug of nek vaak op een verkeerde manier. Door goede voorlichting of een training kunnen klachten en uitval worden voorkomen. Bij medewerkers in de industrie onstaan vaak klachten door veel en landurige in een verkeerde houding werken. Samen met MW ArboSupport zoeken we naar een verbeterde werkhouding door training en voorlichting.

Jongeren met bv een Wajong-uitkering hebben soms een extra steuntje nodig om goed te kunnen functioneren. Een training veilig tillen of het aanleren van een goede werkhouding kan net dat beetje extra zijn om niet voortijdig uit te vallen door lichamelijke klachten. MW ArboSupport begeleidt of ondersteunt met duidelijke instructies op de werkplek.

 

 

werkplekonderzoek


        Contact                  Ergonomisch werken                                                          


  Hunenbaan 5                 Werkplekonderzoek                                                                   
  7822 EC Emmen                 Voorlichting en opleiding                                                                 
    tel 06 54 39 50 88              Zelfstandig Professional                                                                
 info@mwarbosupport.nl             RI&E Preventie                                                                                   
                                                     Ergonomische tips